San Marino Sunny Resort by Valamar: Osoblje na recepciji veoma je ljubazno i uslužno. Ali jedan je čovjek poseban: recepcionar Darijo. Moj je muž imao jake bolove u trbuhu koje nije mogao više trpjeti…

Darijo je nazvao ambulantu, ali njegove su riječi bile zaista umirujuće: „Svaka moja pomoć bila bi mi zadovoljstvo.“ Bila nam je potrebna pomoć i on nam je pomogao. Hvala Darijo! Ovo je jako lijepo mjesto, od smještaja do osoblja… Sve je odlično. Osoblje je vrlo ljubazno, s osmijehom na licu. To čini odmor kod vas lijepim i nezaboravnim. Hvala na svemu.

Valamar Diamant Hotel & Residence:

Pohvala animatoru Vjeranu jer je sjajan mladi dečko koji odlično radi svoj posao. Martina iz bara uvijek je na usluzi! Bilo nam je odlično. Hotel je prekrasan, djelatnici su uvijek spremni pomoći, profesionalni. Osjećam se sretnim što sam svoj odmor proveo ovdje. Doći ću opet.

Valamar Tamaris Resort:

Proveli smo nekoliko dana u Tamarisu. Preporučujemo ovaj hotel za obitelji s malom djecom ili bebama. Dječje igralište izgleda potpuno novo, super sigurno za malu djecu. Tu je Maro club u kojem ćete dobiti izvrsnu uslugu čuvanja djeteta. U hotelskom je restoranu i kutak za djecu – super! Hrana je odlična, raznolika i svježa. Sobe su super čiste i imaju velike balkone! Želimo se vratiti! Hvala Valamaru!

Valamar Carolina Hotel:

Ovo je naš četvrti boravak ovdje i osjećali smo se kao kod kuće; pohvale za recepciju i restoran. Volimo životinje i drago nam je da ih cijenite. Godinama smo gledali balkon naše sobe izvana i oduvijek smo htjeli boraviti ondje, ali nismo znali broj. Ove smo godine prilikom rezervacije objasnili koju sobu želimo te su nam djelatnici to i omogućili. Veoma ugodno iznenađenje. Sve u svemu, odlično smo se proveli. Jako dobra i raznolika hrana. Ekstremno ljubazni i uslužni djelatnici hotela. Hvala puno na svemu!

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

Svi vaši djelatnici su jako dragi i ljubazni, a posebno su mi se svidjeli djelatnici iz restorana – vrlo profesionalni i uvijek sa osmjehom na licu. Svi su mi ostali u jako lijepom sjećanju. Jako lijepo iskustvo. Inače sam iz Portugala – mjesto toplih ljudi i uopće se nisam nadao jednakom tretmanu i u istočnoj Europi, ali sam pogriješio. Djelatnici hotela djeluju sretno i vrlo su profesionalni, uvijek pozdravljaju i brinu o dobrobiti gostiju. Ugodna soba, super hrana i odlične plaže.

Krk Premium Camping Resort:

Konobar u Bistrou Politin je veoma ljubazan, a kuhinja izvrsna! Dragi djelatnici u spa centru, izvrsno poznavanje stranih jezika (engleski i njemački). Kamp je izvrstan! Plaža je super! Proveli smo jako lijep odmor u ovom predivnom kampu. Rado ćemo se vratiti ponovno, nadam se da ćemo uspjeti napraviti rezervaciju za sljedeću godinu!

Padova Camping Resort

Vrlo ljubazni djelatnici na recepciji, kao i čistačice. Prvi put ljetujemo na Rabu i u ovom kampu te smo veoma zadovoljni. Otok Rab je jako lijep, predivne plaže idealne su za djecu. Mobilne kućice su prekrasne i čiste. Super lokacija.

 

PISMA ZAHVALE NAŠIH GOSTIJU

Vesele nas svi komentari naših dragih gostiju, a posebno nas raduje kada ih oduševimo toliko da nam, umjesto „klasičnih“ pisama i poruka, ostave ili  pošalju prava mala umjetnička djela.

Zsuzsana i Gabor (Valamar Koralj Hotel)

 

POKAZATELJI

  • Ukupna ocjena zadovoljstva gostiju: 88 %
  • Up!lifting indeks: 95 %
  • Unbelievable indeks: 70 %