Mario u Kids clubu i djelatnici Kids cluba. Svi djelatnici u predvorju veoma su ljubazni svakodnevno. Sjajan obiteljski odmor jer pruža sadržaje za sve uzraste, sportove i za našu djecu od 17 i 18 godina, Maro club za djecu od 10 godina i sjajne večernje zabave za sve.

Definitivno ćemo se vratiti. Djelatnici su veoma ljubazni, a resort je besprijekorno čist. Jedva čekam ponovno se vratiti. Hvala! Valamar Collection Isabella Resort


Valamar Zagreb Hotel

Djelatnici hotela veoma su ljubazni, vrijedni i uljudni, posebno djelatnici u restoranu i sobarice. Hotel je besprijekoran, kreveti su udobni, uživali smo u našem boravku i vratit ćemo se. Također ćemo prenijeti poruku prijateljima u Engleskoj o ovom lijepom boravku i predivnoj Hrvatskoj.


Valamar Collection Girandella Resort

Zaposlenici u Maro clubu baš su super! Stvarno sjajno osoblje! Lijep resort za obitelj, jako promišljena struktura, svi su ljubazni i susretljivi, ali nikada nametljivi, ukusna je hrana, super dječji program, lijepa soba, sve je čisto.

Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

Svi su zaposlenici zaista izvrsni, od posluge u sobi do sobarica, jako ljubazni i uslužni! Osoblje za doručkom zaista je sjajno, kao i hrana. Domagoj je učinio sve da nam udovolji. Pogled iz sobe bio je fantastičan! Sadržaji hotela također su sjajani. Tijekom boravka imao sam rođendan i dar je zaista lijep znak pažnje od vas.


Bunculuka Camping Resort

Čistačice su nevidljive ;), a obavljaju odličan posao. Predivan pogled. Savršeno mjesto. Zavidim vam na ovakvom krajoliku. U Poljskoj nemamo FKK kampove, ovo je bilo predivno iskustvo.


Zablaće Camping Resort

Jedan od najboljih kampova kojeg smo posjetili u Europi. Velike parcele za kampere, održavani objekti, mjesta za roštilj i sanitarni čvorovi. Velike pohvale ljubaznim djelatnicima.


Lanterna Sunny Resort by Valamar

Plaža je definitivno najjači adut resorta, bili smo ovdje i prošle godine i definitivno ćemo imati na umu da dođemo i sljedeće godine, sve je jako dobro, odličan odnos cijene i ponuđenog. Restoran Marina jako je dobar, odlična hrana, usluga brza i ljubazna, večerali smo nekoliko puta tamo i bilo nam je jako dobro.


Valamar Padova Hotel

Bili smo 2014. godine s unukom u vašem hotelu i gospodin Marin, koji je tada bio šef sale, ostavio je nezaboravan dojam na njega. Vratili smo se ponovno na unukovu veliku radost i ponovno smo ga vidjeli. Svi su veoma ljubazni i nasmijani, ali gospodin Marin i gospođa Gabi s recepcije su nam bili naj, naj. I sadašnji šef sale je odličan i na raspolaganju uvijek kada nešto trebamo. U vašem hotelu sve je odlično! Nemam što napisati jer nemam primjedbi, samo pohvale. Svi zaposlenici su nasmijani i osjećate se toplo kao doma. Ovo nam je treći put u Valamaru na Rabu.

 

POKAZATELJI ZADOVOLJSTVA

  • Ukupna ocjena zadovoljstva gostiju  88 %

  • Up!lifting indeks 95 %

  • Unbeliev.indeks 71 %