Prošli mjesec je kolegica Katja Miladinović našim budućim animatorima održala dvije Up!Lifting radionice gdje su naši budući ValamArtisti naučili što je Up!lifting kultura usluge, što znači biti pravi ValamArtist te koje razine usluge postoje u Valamaru.

Pokazali su zavidno znanje, aktivnost i angažiranost – pa smo sigurni da će naše buduće kolege biti izvrsni u svom poslu!

Lijepo je znati koliko smo usrećili naše goste

„Najbolji skijaški hotel ikad!“

Najbolji skijaški hotel ikad! Boravili smo u ovom hotelu dok je još bio Petersbuhl. Izvrstan hotel koji je sad u rukama novih vlasnika. Napor koji je napravljen kako bi sve odgovaralo standardima pravi je uspjeh! Uspjeh je rezultat izvanrednog tima ljudi koji rade u hotelu. Impresionirani smo profesionalnim pristupom, a još i više ljubaznošću djelatnika. Učinili su da se osjećamo vrlo dobrodošlo. Hrana je vrlo dobra. Sobe su vrlo čiste i sobarice doista besprijekorno održavaju hotel. Područje bara je ugodno i usluga je visokog standarda. Hvala svim djelatnicima i managementu posebice Leeli, Peteru, Ines, Nevenu, Ani, Mareli, Nikki i Marini. Voljeli bismo se vratiti!

Valamar Obertauern hotel

 

„Nadam se skorom povratku!“

Pohvala za sve djelatnike u restoranu koji su jako ljubazni. Prekrasni prvi boravak u Valamaru, svi djelatnici su jako ljubazni i uslužni te šire prijateljsku i ugodnu atmosferu. Definitivno ću preporučiti ovaj hotel i nadam se skorom povratku.

Valamar Obertauern hotel

 

„Djelatnici uvijek spremi pomoći!“

Najviše od svega svidjeli su mi se djelatnici. Pristojni su, uvijek spremni pomoći, konstantno pitaju je li sve u redu i pozdravljaju s velikim osmjehom. Kuhari, konobari, recepcionari, svi… Spa je dobar. Sobe su prostrane. Vodite brigu o biciklistima. Okolica hotela je također jako lijepa.

Valamar Sanfior hotel

 

„Marljivi i nasmijani!“

Svi djelatnici su veoma ljubazni, stvorili su nezaboravan doživljaj. Veoma su marljivi i uvijek nasmijani. Moja ocjena je visoka i veoma sam zadovoljna svojim boravkom. Oduševila me toplina i ljubaznost vaših djelatnika. Sve drugo je također odlično – soba, ambijent, izbor kao i marljivost na doručku i večeri.

Valamar Sanfior hotel

 

 „Samo tako nastavite!“

Pohvale Antoniu, vašem djelatniku koji nam je pomogao da se raspakiramo. Prije od svega, da vam se zahvalim na ukazanom gostoprimstvu. Naglasak na vaše djelatnike koji su pravi ambasadori vaše kulture, tradicije i profesionalci u svom poslu. Nenametljivi, na usluzi, nasmijani. Samo tako nastavite. Hvala vam!

Valamar Dubrovnik President hotel

 

„Bravo Valamar!“

Porečki hotel Diamant, kao i svi drugi Valamarovi objekti u kojima sam imao zadovoljstvo biti gost, iznimne je kvalitete. Više puta sam preporučio Valamarove sadržaje prijateljima i poznanicima koji su bili zadovoljni svojim boravkom. Bravo Valamar!

Valamar Diamant hotel

 

„Odlična kombinacija!“

Zaista lijepo okruženje hotela. More je 4 minute šetnje od hotela, dok je stari grad udaljen tek 30 minuta i zaista je lijep! Hotel je divan. Djelatnici zaista uslužni, sobe su dobro održavane i hrana je odlična. Sve zajedno odlična kombinacija!

Valamar Diamant hotel