Kamp Marina uz pružanje usluge kampiranja i smještaja u MH sa svim pratećim sadržajima kroz otvorenje kampa pruža nezaboravna vjenčanja u kapelici Sv. Marina s ponudom F&B na otvorenom i zatvorenom prostoru, na bazenima i sunčalištima tik uz more.

Vjenčanja većinom rade za žitelje Labinštine i Kvarnera, ali i za goste kampa. Cjelokupnu pripremu događaja vodi voditelj F&B kampa Marina Loris Kos s svojim timom iz Bistro Punta i Beach Bara uz podršku domaćinstva, recepcije, tehnike ,hortikulture , animacije kampa i CK Rabac. Za svako događanje imaju i iznenađenje  – glazbu u živo s djelatnikom kampa Diego Zulijano koji im uljepša njihov poseban dan. U kampu Marina zaista znaju kako pružiti nezaboravno sjećanje našim gostima!

S.M.I.L.E. za naše akademičare!

Početkom lipnja polaznici Valamar akademije prisustvovali su radionici S.M.I.L.E. u organizaciji Sektora Kvalitete. Akademičari su na radionici, uz upoznavanje s ključnim svjetskim trendovima u hospitality industriji, prolazili razne vježbe; timskog rada, planiranja, upravljanja reklamacijama…

Vjerujemo da su naši akademičari naučili nešto novo, osnažili svoje znanje ali i dobro se zabavili!

Zahvala male Pepeljuge

Dragi Maro,

mi smo odsjeli u Maro hotelu, u Rapcu, tijekom prošlog tjedna. Želimo zahvaliti, ali i pohvaliti sve koji su nam omogućili da se osjećamo kao kraljevi tih dana. Ta ljubaznost i spremnost za pomoći izlazi iz sfere onoga što se novcem može platiti. Naša princeza si je od poklona napravila cipelice dostojne jedne (sretne) Pepeljuge.

Veliki pozdrav iz Zagreba!

Zaručili se  u Valamaru

 Terasom restorana Sidro prolomio se glasan pljesak kad je Regina Selzer rekla “da” svom zaručniku Andreu Schäferu. Mladić s roditeljima već sedam godina dolazi u Solaris Camping Resort by Valamar, za koji kažu da je najljepše mjesto na svijetu. Već pri prvom boravku u našem kampu, znali su, kažu, da će to biti njihov drugi dom. Ove godine poveli su i Reginu koju je Andre upoznao prije dvije godine, a od lani su počeli i zajedno živjeti.

S obzirom na ljubav koju gaji prema Solaris Camping Resortu by Valamar, Andre je upravo ovdje odlučio napraviti potez života – zaprositi svoju djevojku. Njegovi roditelji obratili su se našem osoblju za pomoć u organizaciji romantične večere, a naš tim se pobrinuo da to bude noć za pamćenje. Stol su ukrasili buketom, pripremili butelju dobrog vina i zapalili svijeće oko njihovog stola. Buduća mladenka nije mogla skriti emocije kada su joj s očiju skinuli povez. Andre je kleknuo nudeći joj zlatni prsten, a ona je sa širokim osmjehom i suzama radosnicama u očima rekla „da“. Kazala je kako joj je ovo prvi put u naturističkom kampu i da se fenomenalno provodi. Kad smo ju pitali što joj se najviše sviđa, kazala je: Ovdje svatko razgovara sa svakim. Kamo god krenem svi se poznajemo, a zapravo se prvi put vidimo.

WOW komentari naših gostiju

„Sjajni djelatnici“

Pohvale za Suzanu na baru, ali svi djelatnici vrlo ljubazni i spremni pomoći u vezi bilo čega. Zadovoljni smo sa svime. Vrijeme nije bilo najbolje, ali to nije pokvarilo naš odmor jer smo bili u sjajnom hotelu kao što je Lacroma. Svi djelatnici su sjajni.

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

 

„Jedna riječ – impresionirani!“

„Jedna riječ: impresionirani! Usluga u vašem hotelu je jednostavno svjetske klase. Od našeg dolaska do odlaska, iskusili smo super uslugu od svih djelatnika. Lijepa dobrodošlica, sobarice rade izvrstan posao, dobili smo osmjehe i pozdrave od svih u vašem hotelu. Ne možemo pronaći niti jednu stvar na koju bi se mogli požaliti. Stvarno posebna, jedinstvena i prijateljska atmosfera u cijelom hotelu.“

Valamar Dubrovnik President Hotel

 

„Nismo htjeli kući!“

Animacijski tim ostavio je na nas nezaboravna sjećanja tijekom našeg boravka. Pobijedili smo na kvizu. Jako prijateljska atmosfera, osjećali smo se kao kod kuće. Svi djelatnici su uvijek bili na raspolaganju. Nismo htjeli ići kući. Najbolji odmor ikada!

Valamar Club Dubrovnik

 

„Preporučiti ću vas svima“

Svakako bih preporučila vaš hotel obitelji i prijateljima. Vaši djelatnici su ljubazni i uslužni. Kada se vratim u Australiju, preporučit ću vas i svojoj putničkoj agenciji. Pohvale managementu i svim djelatnicima. Šteta što je Australija tako daleko, voljela bih se vratiti jednog dana.

Valamar Koralj Hotel


„Sve pohvale“

Generalno sam iznenađen srdačnošću i ljubaznošću svih djelatnika. Sve pohvale. Prvi put sam u posjeti Poreču i Valamar grupi. Izuzetno sam zadovoljan uslugom od samoga parkinga, pa do kraja našeg boravka. Sve pohvale za gostoprimstvo i ljubaznost.

Valamar Isabella Hotel


Vrhunac našeg medenog mjeseca“

Muž i ja smo na našem medenom mjesecu u Europi te smo spontano rezervirali put u Poreč. Došli smo kasno navečer, bez rezervacije, te smo bili jako pozitivno iznenađeni dobrodošlicom koju su nam pružili Fran i Sara. Bili su graciozni, ljubazni, od velike pomoći i susretljivi. Neopisivo riječima koliko su “daleko” otišli da nam pomognu da se smjestimo. Ovo je bio vrhunac našeg medenog mjeseca.

Valamar Riviera Hotel

 

„Zovemo ovaj hotel svojim domom“

Svi djelatnici koji su bili tu, otkako smo počeli dolaziti u vaš hotel, učinili su da moja žena i ja zovemo ovaj hotel svojim domom. Uvijek je tužno kada moramo otići. Dolazimo ovdje svaki godišnji odmor i praznike, smatramo ovo hotelom broj 1 i nadamo se da će biti i slijedećih godina. Hvala vam za sve u hotelu, 100% morate biti veoma ponosni na vaše djelatnike.

Valamar Crystal Hotel


„Hvala vam od srca“

Gostoljubivost i uslužnost na visokom nivou. Hvala vam od srca. Hvala gospodinu Robertu i gospođi Antoneli na recepciji na uslužnosti i srdačnosti. Djelatnici u hotelu su jako ljubazni i uslužni, odmor i boravak protekli su jako lijepo. Krasno iskustvo za prvi dolazak u Istru. Krajolik i okolica hotela su prekrasni, popratnih sadržaja ima na biranje i za svačiju dušu. Hvala Sunny Pical Hotel by Valamar.

Pical Sunny Hotel


„Vratiti ću se s obitelji!“

Svi iz hotela i restorana su iznimno ljubazni i susretljivi. Sve je lijepo , uredno i čisto. Želim vam svima dobre poslovne uspjehe i zadovoljne goste. Boravili smo u hotelu Sahara u mjestu Lopar, kao što sam i pretpostavljala ovdje je jako lijepo. Ponovno ću se ovdje vratiti sa svojom obitelji. Želim vam uspješnu sezonu i puno dobrih ideja za sljedeću godinu. Pozdrav!

San Marino Sunny Resort


„Djelatnici su fantastični“

Pohvala: Marijana (restoran). Sve u svemu imali smo odličan boravak, a ovo nam je prvi put da smo u family resortu. Djelatnici su fantastični. Marijana i djelatnici restorana bili su jako dobri s našim sinom Harryom. Djelatnici na lobby baru također su fantastični. Djelatnici recepcije vrlo uslužni, pomogli su nam s organiziranjem prijevoza i dali su nam odlične savjete za mjesta koja možemo posjetiti.

TUI FL Bellevue

 

„Predivno iskustvo“

Predivno iskustvo u vašem hotelu. Ovom prilikom sam bila s djecom na izletu, pa nisam uspjela isprobati svu vašu ponudu, ali ono što jesam bilo je na razini. Što je također bitno, i djeca su bila prezadovoljna! Jedna od stavki koje moram pohvaliti jest hrana! Ukusno i raznovrsno! Hvala vam na ovom divnom iskustvu kojega ste nam uljepšali svojim uslugama tijekom našeg boravka!

Allegro Sunny Hotel