Krajem ožujka kolegica Katja Miladinović iz Sektora kvalitete održala je dvodnevnu radionicu Up!liftinga za sve voditelje odjela hotela Valamar Meteor, Dalmacija Sunny by Valamar i Rivijera Sunny Resort by Valamar.

Unutar četiri modula Up!your service voditelji su saznali koje su razine usluge u Valamaru, što su točke percepcije, koje su četiri kategorije vrijednosti te što znači TPR. Svi su voditelji pokazali inicijativu, zavidno znanje i iskustvo pa smo sigurni da će biti odlični interni treneri u prenošenju znanja o Up!liftingu svim djelatnicima.

Zadovoljni gosti su najbolji dokaz dobro odrađenog posla

„Fantastičan obiteljski hotel“

Boravili smo u travnju ove godine u objektu Maro suite. Soba je prekrasna, udobna i čista. Odlična je i kvaliteta hrane u restoranu uz velik izbor i za vegetarijance. Djelatnici su fantastični, ljubazni i uvijek na usluzi. Okolica hotela iznimno je dobro održavana, sve je vrlo čisto i uredno. Sigurno ćemo se vratiti, i to što prije! 😊

Valamar Collection Girandella Resort


„Najbolje iskustvo“

Jako mi se sviđa što su djelatnici vrlo ljubazni i uvijek na usluzi gostima. Hrana je bila odlična i raznovrsna. Sve je bilo čisto i hotel je sam po sebi vrlo lijep. Sigurno ćemo se vratiti! 😊 😊 😊

Valamar Tamaris Resort


„Odlično mjesto za odmor“

Sve preporuke ovom hotelu. Odlična lokacija, prekrasno okruženje, vrlo je mirno. Moja soba, ali i cijeli hotel općenito, vrlo su čisti i lijepo uređeni. Doručak je fantastičan. Djelatnici su dragi i ljubazni. Boravio sam ovdje tri noći i osjećao sam se kao kod kuće.

Valamar Argosy Hotel


„Moja prva ljubav“

Hotel je jako lijep i uz njega vežem isključivo prekrasna sjećanja. Čisto, uredno i na odličnoj lokaciji. Hrana je odlična, bazen je lijep, terasa je divna.

Valamar Meteor Hotel

Savršen vikend!“

U kampu sam boravio s obitelji. Mjesto je predivno, djelatnici su super i uvijek spremni pomoći. Plaža i more nevjerojatni. Sigurno ćemo opet doći i svima ćemo vas preporučiti! Palac gore za izvrsnu uslugu!

Krk Premium Camping Resort


„Fantastičan hotel“

Profesionalni i ljubazni djelatnici. Prekrasno okruženje, sve je čisto i uredno. Prekrasni vrtovi! Opuštajuća atmosfera, na korak od centra grada Raba. Hotel je vrlo lijepo obnovljen.

Valamar Collection Imperial Hotel