Supermaro koncept u našim objektima najtraženiji je sadržaj kod velikih i malih, savršen za predah roditelja od svakodnevice te poseban i zabavan za odmor njihove djece.

Kako nam je zadovoljstvo naših gostiju, a pogotovo onih najmanjih, uvijek na prvom mjestu kontinuirano radimo na poboljšanju dječje animacije i koristimo svaku priliku dodatne edukacije animatora za profesionalniji rad s djecom.

Tijekom ožujka osam kolegica i jedan kolega iz animacije bili su polaznici programa „Dadilja“ ustanove za cjeloživotno učenje Magistra te su stekli znanja iz zdravstvene zaštite i njege djeteta, predškolske pedagogije, razvojne psihologije i komunikologije te vještine potrebne za brigu i njegu zdrave i bolesne djece i djece s posebnim potrebama.

Ovaj je program osposobljavanja za poslove dadilje odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te je  izrađen u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i Europskim kvalifikacijskim okvirom. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, s upisom u e-radnu knjižicu. Edukacija je doprinijela stručnijem radu animatora u Maro clubu s fokusom na program rada za dobnu skupine 0 -3 godine, razvijanju novih vještina i sigurnosti rada s djecom.

Čestitamo svim polaznicima na uspješno položenom ispitu i želimo puno dječjih osmijeha i sretnu sezonu!