Hotel Operations Weekend, prvi festival u Europi o temi hotelskih operacija, okuplja predstavnike turističkoga i hotelskoga srednjeg menadžmenta iz cijele regije, predstavlja međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse te osigurava zabavu i umrežavanje sudionika.

Njegovo drugo ovogodišnje izdanje organizirano je u Valamar Collection Isabela Island Resortu početkom listopada. Zahvaljujući zanimljivom sadržaju već se za prvu godinu tražila ulaznica više, a njegovi sudionici u prvom redu hvale panel-diskusije. Moderatorica jednoga od niza panela bila je i naša Mirella Premeru, direktorica Sektora upravljanja prihodima. O temi „Kako povećati prihode nakon rezervacije te kako nam tehnologija može pomoći u tome“ Mirella je razgovarala s uistinu zanimljivim gostima:

izvršnim direktorom za razvoj IS-a i poslovnih procesa u tvrtki LifeClass Brankom Skelom, pomoćnicom voditelja organizacijska jedinica za operativne poslove u hotelu Kempinski u Portorožu Gabriellom Ferentsi, osnivačem i izvršnim direktorom HBD-a (konzultantske tvrtke specijalizirane za rješenja sugestivnog proširivanja ponude i zajedničke prodaje za ugostiteljsku industriju) Alejandrom Francinom i regionalnim direktorom za poslovni razvoj tvrtke NOR1 Darkom Bosančićem.