Na sajmu Campionaria u Padovi na štandu KUH-a, naša je kolegica Lara Tomić iz B2B direktne prodaje, informirala posjetitelje sajma o kamp ponudi u Hrvatskoj te o novostima kamp ponude u Valamaru.

Sajam Campionaria u Padovi jedan je od najpopularnijih sajmova na sjeveroistoku Italije, a ove godine slavi 100. rođendan. Uz besplatan ulaz svih deset dana trajanja sajma, posjetitelji su uz raznovrsnu turističku ponudu, mogli uživati u auto show-u, sajmu ljepote te tematskim sajmovima.

Kongresna burza IMEX

Hrvatska turistička zajednica organizirala je predstavljanje hrvatske ponude na kongresnoj burzi IMEX koja se u svibnju održavala u Frankfurtu koji je posjetilo više od 8.800  kupaca i  3.500 izlagača iz 160 zemalja.  Boje Valamara „branile“ su kolegice iz MICE prodaje Dorja Horvat i Karolina Gojtan. Kolegice su u tri dana održale više od 20 sastanaka s agentima i potencijalnim klijentima s tržišta Ujedinjenog kraljevstva, SAD-a, Njemačke, Italije, Francuske, Indije i brojnih drugih.

Dubrovnik u Londonu

Na Hosmark Summer eventu Valamar su predstavljali naši kolege Vlaho Kmetović, voditelj odjela leisure prodaje i Marika Tovarac, voditelj odjela MICE prodaje. Event je okupio 150 klijenata MICE & leisure segmenta, a posebno su im zanimljivi bili naši novi korporativni pokloni – Orlando čokoladice. Javili su nam se klijenti s kojima smo već surađivali, a ostvarili smo i nove kontakte pa stoga bez rezerve zaključujemo da je Dubrovnik IN te da je ova sezona  – barem što se tiče MICE segmenta i britanskog tržišta – u porastu. Leasure segment također je u blagom uzletu:  ugovor smo tek nedavno potpisali i već započeli posao s nekoliko ključnih partnera.