Valamar Riviera turističku je ponudu predstavila na međunarodnom sajmu Crofish, koji se krajem listopada održao u Poreču. Novosti i događaje u destinacijama predstavile su kolegice iz porečkog marketinga Melisa Pandžić i Izabela Kosanović, dok su za ugostiteljsku ponudu bili zaduženi kolege iz hotela Valamar Diamant.

Na sajmu se predstavilo oko 80 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske, koje su ukupno zastupale više od 250 poznatih svjetskih brendova. Izlagači su na štandovima nudili baš sve što je trenutačno aktualno u ribarstvu: plovila, lance, mreže, vreće, kaveze, robote za čišćenje mreža, kompletnu opreme za uzgoj, obradu i preradu školjaka, pontone, svježe i konzervirane ribe, brodske i izvanbrodske motore, rashladne uređaje i još mnogo toga. Osim proizvoda za ribarstvo i akvakulturu, na sajmu su sudjelovali i predstavnici velikih hotelijera.

Ovaj sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, ali i jedini događaj te tematike u Hrvatskoj pa je zanimljiv svim gospodarskim subjektima iz tih djelatnosti na području RH i susjednih država.