Valamar Riviera je u sklopu humanitarne akcije Veliko srce Valamara za poboljšanje uvjeta rada s djecom u jasličkim skupinama u Poreču i vrtićkim skupinama u Dubrovniku osigurala 165.000 kuna.

Dječjem vrtiću “Radost” Poreč – Parenzo, koji će sredstva utrošiti na poboljšanje uvjeta za djecu jasličke dobi u svojim vrtićima u Kašteliru i Poreču, Valamar je dodijelio 105.000 kuna, dok će vrtić Sunce u sastavu Dječjih vrtića Dubrovnik zahvaljujući donaciji od 60.000 kuna nabaviti didaktička pomagala i ostalu opremu potrebnu za kvalitetniji rad.

Nabavkom igrala za dvorište dječjeg vrtića ‘Radost II’ za djecu jasličke dobi povećat će se kvaliteta boravka i aktivnosti djece na otvorenom prostoru”, komentirala je ravnateljica porečkog dječjeg vrtića “Radost” Divna Radola. Dobre vijesti o donaciji razveselile su i Boju Milan Mustać, v.d. ravnateljice Dječjih vrtića Dubrovnik. “Primljena donacija značajno nam pomaže u unapređenju rada našeg vrtića. Našu radost podijelili smo i s djecom i jedva čekamo da nam stignu igračke i didaktička pomagala”, istaknula je.

Treće, ovogodišnje izdanje humanitarne akcije Veliko srce Valamara pokazalo se najuspješnijim do sada, na što je cijeli tim Valamar Riviere iznimno ponosan. “Raduje nas što će Valamarova donacija izravno biti na korist djeci. Svaka inicijativa koja je namijenjena kvalitetnijem odrastanju djece iznimno je važna jer je ulaganje u naše najmlađe ulaganje u budućnost cjelokupne zajednice”, istaknula je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere.

Osim donacijom, Valamar u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Mali turizam aktivno surađuje s dječjim vrtićima, a zahvaljujući edukativnim radionicama naše hotele godišnje posjeti više od 300 mališana vrtićke dobi.