Hotel Valamar Diamant u travnju je bio domaćin prvom natjecanju barmena u hotelskim barovima, a koje je okupilo više od 30 barmena iz svih regija Hrvatske.

Hotel Valamar Diamant u travnju je bio domaćin prvom natjecanju barmena u hotelskim barovima, a koje je okupilo više od 30 barmena iz svih regija Hrvatske. Natjecanje Best hotel barmen održano je u organizaciji Hrvatske sekcije barmena pri Udruzi poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Naša kompanija, jedan od glavnih pokrovitelja natjecanja, imala je čak 15 predstavnika iz Poreča, Rapca i Dubrovnika. Domaći su barmeni kreativnost i maštu odmjeravali u kategorijama After dinner cocktails i Long drink, a suci su posebno bodovali i stručni rad u svakoj kategoriji te su na temelju vještina i prezentacije odlučili sljedeće:

  • Najbolji je hotelski barmen u kategoriji After dinner cocktails Luka Faflja (Imperial Rab), drugo je mjesto osvojio njegov kolega Dominik Šanko, dok se na treće mjesto smjestio Nino Karlovčec (Valamar Riviera). Najbolja je u stručnom radu Mišela Leskovar.
  • Valamarov barmen Alen Muratović pobjednik je u kategoriji Long drink, a drugo i treće mjesto osvojili su kolege iz Imperiala Rab Luka Faflja i Marko Dumičić. Dodatne bodove za stručni rad dobila je Iva Dumičić (Imperial Rab).

Čestitamo kolegama!