Valamar Riviera u Dubrovniku u lipnju je bila ponosni domaćin godišnje konferencije ECTA (European Communities Trade Mark Association) pod sloganom „Divovski valovi i bočni vjetrovi: zaštitni znakovi u pokretu“.

ECTA je europska konferencija s međunarodnim sudjelovanjem koja godišnje okuplja više od 850 sudionika iz cijeloga svijeta i idealna je prilika za sudjelovanje u raspravama o temama i najnovijim zbivanjima s područja zakonodavstva, parnica i prakse.

Trideset i peta godišnja konferencija bila je posebna ne samo zato što je održana u Dubrovniku, nego je i organizirana svečana večera za 850 ljudi bila jedinstvena. U sklopu konferencije postavljen je moderni montažni šator na teniskim terenima Valamarova resorta, dok je događanje uveličao nastup poznatog dvojca 2Cellos koji su sudionike oduševili spontanošću i repertoarom.

Konferencija, koja okuplja brojne sudionike iz cijeloga svijeta smještenih u pet Valamarovih hotela na Babinom kuku, predstavlja nastojanje u okupljanju svjetskih stručnjaka pri razmjeni iskustava u području zakonodavstva i parnica.