Kako bismo u podružnicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje predstavili našu Valamar Rivieru i mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere, nekoliko je timova ljudskih potencijala tijekom siječnja i veljače obišlo 15 hrvatskih gradova.

Tijekom šestodnevne rute prvo su obišli Slavoniju. Svojevrsni roadshow bio je organiziran u dvjema skupinama, a svaka je od njih posjećivala gradove zasebno pa su tako kolege iz destinacije Dubrovnik posjetili redom Slavonski Brod, Županju, Vinkovce, Kutinu i Novu Gradišku. Drugi su dio tima bili kolege iz destinacija Poreča, Rapca i od ove godine iz Raba, a posjetili su Daruvar, Bjelovar, Požegu, Vukovar i Osijek. Veljača je bila rezervirana za sjeverozapadni dio pa su se timovi uputili u Karlovac, Zagreb, Rijeku i Delnice.

U svim smo podružnicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje srdačno dočekani te smo odazivom zainteresiranih veoma zadovoljni. Ukupno je intervjuirano više od 500 zainteresiranih kandidata te smo s nekima već i u početnoj fazi pregovora o radu u Valamaru. Najveći je interes za radna mjesta konobara, kuhara, poslužitelja ili sobarice, ali i za rad na recepciji i hortikulturnom uređivanju.