Tri Valamarova hotela osvojila su prestižne turističke nagrade World Travel Awards, svečano dodijeljene u Sardiniji u rujnu. Već treću godinu za redom, hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* dobitnik je WTA nagrade – ove godine čak u dvije kategorije – kao Vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj i Vodeći hotel u Hrvatskoj, hotel Valamar Riviera 4* također je treću je godinu za redom Vodeći hrvatski boutique hotel, dok je porečki Valamar Club Tamaris 4* nagrađen drugu godinu za redom proglašen Vodećim ljetovalištem u Hrvatskoj.

 “Ove ugledne nagrade veliko su priznanje za Valamar i dokaz su našeg kontinuiteta u osiguranju izvrsnosti usluge”, istaknuo je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri.

Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik 4*, Denis Prevolšek, direktor hotela Valamar Riviera 4*,  i Ketlin Arman Skopljaković, direktorica Valamar Cluba Tamaris 4*, na svečanom preuzimanju nagrada istaknuli su kako ove nagrade predstavljaju veliku čast i priznanje svim zaposlenicima nagrađenih hotela, kao i dodatnu motivaciju za ostvarenje još boljih rezultata.

World Travel Awards, odnosno “Oscar industrije putovanja” – kako ga Wall Street Journal voli isticati, ove godine slavi 22. godišnjicu i u svijetu slovi kao najveće priznanje za pomicanje granica izvrsnosti u turističkoj industriji. World Travel Awards nagrade dodjeljuju se u velikom broju kategorija, a kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić. Tim više, osvojiti turističke Oscare, predstavlja uistinu veliki uspjeh na koji naši kolege mogu biti ponosni. Čestitamo timovima nagrađenih hotela i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!