Na Liderovom izboru najboljih investicija u Hrvatskoj Istra Premium Camping Resortu 5* uručena je posebna nagrada stručnog žirija za kontinuirano ulaganje, Specijal Lider invest.

Ovaj prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvjezdica i jedan od najboljih kampova na Mediteranu, nastavak je ulaganja kompanije u kamping segment u smjeru visoke dodane vrijednosti, a Liderova nagrada predstavlja iznimno priznanje.

Valamar nastavlja sa strategijom podizanja kvalitete portfelja i usluga prema turizmu visoke dodane vrijednosti, kako u hotelskom, tako i u kamping segmentu, komentirao je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru. „Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvjezdica u Istri koji je prve goste dočekao ove sezone. Istra Premium Camping Resort 5* s 831 smještajnom jedinicom predstavlja kamping ljetovalište najviše razine s bogatom ponudom i odličnom uslugom“, dodao je Radoš.

U nizu priznanja koje Istra Premium Camping Resort osvaja već u prvoj sezoni poslovanja, ističe se i Croatia’s Best Campsites 2019 koje Kamping udruženje Hrvatske dodjeljuje najboljim kampovima u Hrvatskoj. Istra Premium Camping Resort je nositelj i oznake EU Ecolabel, kojom se promiče ekološka izvrsnost.