Prosinac u Valamaru obilježio je sada već tradicionalan Obiteljski dan, i to u Poreču, na Krku, u Dubrovniku i Zagrebu. 

U Poreču je oko 300 djece zaposlenika Valamara provelo je dan sa svojim roditeljima upoznajući se s njihovim poslovima, a pridružili su im se i brojni drugi članovi obitelji, pa je tako u okviru Obiteljskog dana Valamarova upravna zgrada ugostila više od 500 ljudi. 

U Valamaru je organiziran bogat program za djecu zaposlenika svih uzrasta – od kreativnih radionica poput crtanja i kreiranja prospekata, izgradnje hotela od lego kocki i recikliranog materijala, sve do radionica poput „Što želim biti kad odrastem?“. U porečkoj Upravnoj zgradi djeca su uživala i u mini igraonici za najmanje posjetitelje, mini voznom parku te kreativnom Maro kutku.

Organizirana je i edukacijska radionica „Morski svijet izbliza“ kako bi upoznali stanovnike našeg mora, a kroz prigodnu predstavu saznali su sve o pustolovinama Valamarove maskote – račića Mara. Imali su mogućnost sudjelovati i na radionici „Imagination Playground“, gdje na zabavan način uče i razvijaju kreativnost i samopouzdanje, a kućama su otišli s prigodnim darovima i zajedničkom fotografijom s maskotom Marom.