ValamArtist centar Poreč otvoren je s ciljem jačanja komunikacije s našim zaposlenicima, kandidatima za posao  te čini proces zapošljavanja jednostavnijim i ugodnijim.

Prijava, razgovor za posao, potpisivanje ugovora o radu, preuzimanje radne odjeće – cijeli proces zapošljavanja u destinaciji Poreč, odnedavno se može obaviti na samo jednom mjestu. Novootvoreni ValamArtist centar Poreč mjesto je gdje će svi zaposlenici moći dobiti sve potrebne informacije o procesu zapošljavanja i informacije povezane s radnim odnosom, a kandidati se mogu prijaviti za posao. Otvaranjem ValamArtist centra u Poreču izmijenjen je proces zapošljavanja u Poreču, ali i ujednačen proces zapošljavanja na nivou svih destinacija u kojima posluje Valamar Riviera, što će pridonijeti boljoj i jasnijoj komunikaciji sa zaposlenicima i poboljšanju usluge.

Kandidati se uvijek mogu obratiti našim kolegama u Uredu zapošljavanja Sektora ljudskih potencijala na drugom katu ValamArtist centra Poreč u ulici Rade Končara 1A za razgovor za posao ili kako bi saznali više informacija o otvorenim pozicijama.

Svi djelatnici koji se zapošljavaju u destinaciji Poreč svoj ugovor o radu potpisivat će u ValamArtist centru Poreč umjesto u objektima.  Zaposlenici će od sada najkasnije jedan dan prije početka rada dolaziti u Ured zapošljavanja s potrebnim dokumentima za zapošljavanje gdje po predaji dokumentacije potpisuju ugovor o radu. Oni kojima je za rad potrebna uniforma, zaputit će se zatim u Banku radne odjeće koja se također nalazi u ValamArtist centru Poreč na 1. katu. Nakon preuzimanje radne odjeće, zaposlenici koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske, upućuje se na smještaj.

Za sva dodatna pitanja i informacije, zaposlenici se mogu obratiti našim kolegama iz Ureda zapošljavanja svakoga radnog dana od 8.00 do 15.00 sati ili mailom na ljudski.potencijali@valamar.com.