Krajem prošle godine dodijeljene su prestižne nagrade Turističke zajednice Istarske županije Zlatna koza – Capra d’oro, a Valamar Riviera na čelu s predsjednikom Uprave Željkom Kukurinom ponovno je potvrdila status vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj. Naime, ova je Zlatna koza dodijeljena g. Kukurinu za iznimne rezultate u poslovanju.

„U proteklih smo nekoliko godina zbog intenzivnog rasta postali jedan od 10 najvažnijih gospodarskih subjekata prema nizu ključnih pokazatelja kao što su rast poslovanja i vrijednosti, zapošljavanje, visina ulaganja, društvena odgovornost, izvoz, vrijednost dionice, odnosi s investitorima i upravljanje financijama. Danas imamo veliku odgovornost jer je Valamar Riviera vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj koja zapošljava 6000 djelatnika, upravlja s 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta i posluje u pet destinacija. Vjerujemo da su djelatnici i kvaliteta najveće vrijednosti koje imamo te ćemo i dalje slijediti Valamarovu formulu jer su ulaganja u djelatnike i kvalitetu, ulaganja u proizvode i destinacije na društveno odgovoran i održiv način naš put do dugoročnog uspjeha“, rekao je Željko Kukurin.

Nagrade Zlatna koza – Capra d’oro već se tradicionalno dodjeljuju za izniman doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre.