Na svečanosti u Wine & Heritage Hotelu Roxanich u Motovunu Valamar je primio dva priznanja Zlatna koza – Capra d’oro Turističke zajednice Istarske županije

Prvo priznanje, u kategoriji Turistički proizvod, osvojio je Valamar Collection Marea Suites 5* u Poreču, a drugo Balance Mediterranean Spa by Valamar u kategoriji Vizualne komunikacije. 

 „Valamar Collection Marea Suites 5* zaokružio je segment Collection ponude u Poreču. Smješten uz prekrasnu uvalu, samo deset minuta hoda od starog grada Poreča, novi Valamar Collection Marea Suites 5* nudi luksuzan obiteljski odmor. Suiteovi su smješteni svega nekoliko koraka od pješčane plaže i pružaju zadivljujući pogled na more. Vrhunski sadržaji i usluge, uključujući atraktivne bazene, kreirani su po mjeri svakog člana obitelji: od beba, djece i tinejdžera do roditelja. Zahvaljujući sadržajima za obitelji i V Level personaliziranim premium uslugama i sadržajima, Marea Suites nude nezaboravan obiteljski odmor u Poreču“istaknuo je Ozren Renko, direktor Valamar Collection Marea Suites. 

U kategoriji Vizualne komunikacije priznanje je osvojio Balance Mediterranean Spa by Valamar. 

„Spajajući mediteransku baštinu i ljepotu lokalne kulture, Valamar je stvorio Balance Mediterranean Spa koji obnavlja, regenerira i opušta. Mediteranski način života kao temelj filozofije brenda ogleda se kroz sve sadržaje u potpunosti inspirirane mediteranskim krajolikom i materijalima, dok tretmani i rituali s potpisom koriste organsku kozmetiku lokalnih i priznatih internacionalnih proizvođača proizašlu iz ljekovitog mediternaskog bilja i sastojaka preuzetih iz velikodušnog podneblja Mediterana. Kreirani identitet harmonično zaokružuje priču, naglašava jednostavnost, opuštenost i prozračnost, a opet zadržava svoju specifičnost i eleganciju, rekao je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamar Rivieri. 

Valamar je ponosan i na posebnu nagradu u kategoriji Eventi koju je dobio Grad Poreč za vrlo uspješno odrađenu manifestaciju Advent Poreč, u čijoj realizaciji je Valamar bio jedan od partnera. Cjelokupan iznos za obje nagrade osvojene na Zlatnoj kozi, Valamar je u cijelosti ustupio lokalnim udrugama u Istri.