Podrška Udruzi za djecu i mlade „Kocka“ i njihovu projektu 3P (ples, prevencija, podrška) tradicija je koju je započeo Imperial d.d.

Tako su se mali polaznici do ovog ljeta mogli okušati se u hip-hop plesu, step aerobiku, javnim nastupima i plesnim radionicama. Poslije završetka ljetnog ciklusa projekta održan je javni nastup na kojem su polaznici pokazali naučene plesne tehnike i koreografiju, a nakon ljeta kreću nove plesne i preventivne aktivnosti.

Valamar je zaista pokazao svoje veliko srce donacijom koja nam donosi vjetar u leđa u pravom trenutku! Udruga za djecu i mlade Kocka i njezini brojni volonteri već se cijelo desetljeće trude svakodnevno pozitivno mijenjati stvari na našem malom otoku Rabu. Sve su radionice od osnutka Kocke besplatne, a voditelji koji ih stručno vode isključivo volonteri. Pokušavamo na Rab dovesti i neke nove aktivnosti kojih nema u ponudi, kao što su plesne radionice koje sada možemo opremiti adekvatnom opremom i materijalima zahvaljujući Valamaru. Naša Kocka uključuje svu zainteresiranu djecu i mlade otoka Raba i stoga možemo ponosno reći kako su rasplesani članovi naše Kocke i djeca s teškoćama u razvoju, koji osim Kocke nemaju neko drugo mjesto na otoku na kojem bi se u slobodno vrijeme mogli baviti stvarima od njihova interesa“, izjavila je predsjednica udruge Kristina Ribarić.

Udruga od 2008. volonterski provodi različite aktivnosti koje pridonose kvalitetnijem životu zajednice, a posebno djece i mladih. U njezine se projekte godišnje uključi oko 450 polaznika koji mogu sudjelovati na raznim cjelogodišnjim besplatnim radionicama, edukacijama i sličnim aktivnostima koje korisnicima pružaju mogućnost razvoja i poboljšanja vještina potrebnih za svakodnevne životne izazove.