Sredinom svibnja svečano je otvoreno novouređeno dječje igralište u dvorištu Osnovne škole Ivo Lola Ribar u Labinu. Riječ je o investiciji vrijednoj ukupno 150.000 kuna, a zajednički su je financirali Valamar Riviera donacijom od 100.000 kuna i Grad Labin s 50.000 kuna. Na novom dječjem igralištu postavljene su sprave za igru i vježbanje na otvorenom, namijenjene i osobama s invaliditetom, a sigurni smo da će uređenjem igrališta s novim zanimljivim sadržajima taj dio Labina postati ljepše mjesto za druženje u kojemu će i odrastanje biti sretnije.

Svečanom otvorenju igrališta prisustvovao je gradonačelnik Labina Tulio Demetlika te naš kolega Sandi Sinožić, direktor operacija destinacija Rabac i Krk.

Gradonačelnik Labina tom je prigodom istaknuo: „Labin je danas dobio još jedno moderno uređeno igralište koje će omogućiti siguran prostor za igru i druženje brojnim djevojčicama i dječacima te potaknuti razvoj njihovih socijalnih vještina. Posebna je vrijednost igrališta to što su sadržaji prilagođeni i osobama s invaliditetom, kako bi u igri i rekreaciji zajedno mogla uživati sva djeca i mladi.“

„Drago nam je što je donacija Valamar Rivijere u okviru našega krovnog programa Veliko srce Valamara pomogla pri realizaciji ovoga vrijednog projekta. Vjerujemo da će novo dječje igralište donijeti puno radosti djeci te unaprijediti kvalitetu života u široj lokalnoj zajednici“, izjavio je Sandi.

Valamar Riviera u okviru svojih 9 krovnih programa na godišnjoj razini ulaže minimalno 2,5 % prihoda usmjerenih u društveno odgovorno poslovanje. Program Veliko srce Valamara predstavlja okvir za humanitarne inicijative i projekte namijenjene potrebitima, a Valamar Riviera nastavlja provoditi program i ove godine.