Društveno odgovorno poslovanje tradicija je Valamar Rivijere duga šest desetljeća, a akcija „Veliko srce“ objedinjuje sve naše destinacije, zaposlenike i goste u humanitarnoj akciji pomoći brojnim udrugama, obiteljima, djeci, starijima i nemoćnima te svim ugroženim skupinama u društvu

Valamar Riviera jedna je od kompanija koje su odavno prepoznate ne samo kao lideri u tržišnom segmentu, već i kao tvrtka kojoj je društveno odgovorno poslovanje iznimno važno te uključuje i humanitarno djelovanje prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naime, od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja naše kompanije, jedan je i „Veliko srce Valamara“ kojim se kontinuirano podupiru udruge i inicijative u lokalnoj zajednici koje skrbe o najugroženijima i najpotrebitijima.

Unutar ovoga programa pokrenuli smo humanitarni projekt „Veliko srce“ s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima naše zajednice. Ponosni smo što smo u akciju uključili i naše goste. Donacije gostiju prikupljene u ovoj humanitarnoj akciji pomoći će brojnim udrugama, obiteljima, djeci, starijima i nemoćnima te ugroženim skupinama u društvu jer je ponekad potrebno tako malo da bismo vratili osmijehe na lica, zar ne?

Humanitarna akcija „Veliko srce“ provodi se u svim Valamarovim objektima i u svim destinacijama, a donacijske kutije za prikupljanje financijskih sredstava s informacijama o projektu mogu se pronaći na svim recepcijama hotela i kampova. Akcija je započela 1. srpnja, a trajat će do 28. rujna te smo uvjereni da će naši gosti prepoznati i podržati vrijednost ove akcije, za što nam treba podrška i dobra volja svih vas, od Istre i Krka do Dubrovnika.

Dajmo sve od sebe da ovaj vrijedan projekt što bolje predstavimo svojim gostima kako bi i oni osvijestili veličinu i značaj ove akcije za sve potrebite u destinacijama u kojima Valamar Riviera posluje.

Društveno odgovorno poslovanje kao osnovno načelo poslovanja ugrađeno je u sva područja strateških inicijativa Valamar Rivijere, uključujući ulaganje u vlastiti portfelj, obnovljive izvore energije, očuvanje prirodnih resursa, uključivanje gostiju, razvitak zaposlenika, podrška ekonomskom, kulturnom i društvenom razvoju naših destinacija i društva u cjelini.