Poreč Bike Share, najmoderniji sustav za automatsko iznajmljivanje bicikala koji građanima i gostima Poreča omogućuje jednostavan, brz i povoljan oblik prijevoza u gradu, u samo sedam dana rada privukao je čak 300 korisnika, koji su unajmljivali bicikle više od 500 puta i pedalirali više od 1000 kilometara. Čak 70 bicikala raspoređenih na pet stanica moguće je unajmiti i vratiti na bilo kojoj stanici, što svim korisnicima značajno olakšava nesmetanu vožnju biciklom. Informacija koja će svakako dodatno razveseliti porečke ljubitelje bicikliranja jest 50 % popusta na premium godišnji paket za sve građane s prebivalištem na području grada Poreča. Naime, umjesto redovnih 199 kuna, cijena za lokalnu zajednicu iznosi 99 kuna i osigurava neograničen broj besplatnih vožnji do 30 minuta, što predstavlja cjenovno najpovoljniji i ujedno ekološki najosvješteniji oblik gradskog prijevoza.

Ova naša investicija realizirana je u suradnji s tvrtkom Sustavi javnih bicikala d.o.o., licenciranim Nextbikeovim partnerom poznatim širom Europe te, osim što obogaćuje turističku ponudu u destinaciji omiljenoj među biciklistima, doprinosi i kvaliteti života svih građana Poreča.

Kako do posebnih pogodnosti?

  • dostavite svoje ime i prezime, broj mobitela i skeniranu ili fotografiranu prednju i stražnju stranu osobne iskaznice na info@nextbike.hr
  • registrirajte se na porecbikeshare.com
  • u roku 24 sata od primitka zahtjeva korisnička služba aktivirat će vaše pogodnosti
  • platite bilo kojom kreditnom ili debitnom karticom Visa Electron
  • unajmite bicikl i uživajte!