U svim destinacijama u kojima poslujemo organiziramo ili sponzorski podržavamo sportska događanja s ciljem njihova razvoja te promocije sporta i aktivnog načina života lokalnog stanovništva.

Tako sa zadovoljstvom podupiremo sportske klubove na Krku u okviru programa Volimo sport. U ovom ViV-u predstavljamo mlade sportaše s kojima smo surađivali tijekom proteklih godina i njihove uspjehe.

NK Krk u 2017. uspješno je završio natjecateljsku godinu, povećao broj djece u klubu, školovao vlastiti trenerski kadar, dovršio planirano natkrivanje tribine te ostvario visoki plasman seniorske ekipe. Ciljevi za 2018. godinu jesu poboljšavanje rezultata, nastavak aktivnosti te uključivanje većeg broja djece s otoka Krka u sportske aktivnosti.

NK Vihor prošle je godine izborio ulazak u 4. nogometnu ligu, u kojoj danas zauzima 13. mjesto. Juniorski i pionirski uzrasti do kraja sezone 2016./2017. popravili su plasman i povećali brojnost. Aktivnost su povećali i Morčići, temelj za budući razvoj kluba i nogometa općenito u Baški. U 2018. nastavit će organizirati turnire i kampove za najmlađe te će opremiti omladinski pogon, poraditi na osvjetljivanju igrališta i njegovu navodnjavanju.

JK Plav Krk postoji više od 140 godina, a u 2017. organizirao je tri regate, uključujući i regatu za brodice tradicionalne gradnje na kojoj je dodatna pažnja posvećena kulturnoj baštini vezanoj uz more i pomorske običaje. Regatu je prepoznala i šira turistička zajednica, omiljena je među zaljubljenicima u more i barke, a zanimljiva je i turistima. U 2018. klub nastavlja s brojnim aktivnostima koje uključuju redovite treninge, ljetne škole jedrenja za nove članove, organizacije regata te odlaske u kamp za mlađe natjecatelje.