Valamar Riviera Hotel, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel, Valamar Dubrovnik President Hotel i Valamar Girandella Resort osvojili su i ove godine najprestižniju turističku nagradu za najbolje hotele – World Travel Awards.

Valamar Riviera Hotel već je sedmu godinu zaredom proglašen najboljim boutique hotelom, dok rabački Valamar Collection Girandella Resort treći put nosi titulu vodećeg hrvatskog resorta. Prošlogodišnji uspjeh ponovili su i Valamar Lacroma Dubrovnik koji je šesti put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom te Valamar Collection Dubrovnik President Hotel koji je drugu godinu zaredom najbolji hrvatski hotel.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal kao Oscar industrije putovanja, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije. S obzirom da je Valamar već godinama na popisu dobitnika, potvrda je to da radimo uistinu dobar posao.

„Kada prestižnu svjetsku nagradu osvojite sedmi put zaredom, onda to zaista potvrđuje da radite dobar posao i da idete u pravom smjeru. Mi u Valamaru kontinuirano radimo na podizanju kvalitete i standarda naših usluga, jer želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo raznolik sadržaj u svim našim destinacijama. No, bez zaposlenika, koji su čvrst temelj naše kompanije, ne bismo bili tu gdje jesmo, i ne bismo osvajali ovakve nagrade“, izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

“Iznimna nam je čast što je struka iz cijelog svijeta već treću godinu zaredom prepoznala naše višegodišnje ulaganje u kvalitetu usluga koje pružamo našim gostima u destinaciji. Ova nam je nagrada još jedan dodatni poticaj za buduće uspjehe, a za nju je zaslužan cijeli Valamarov tim“, poručila je Karmela Višković, direktorica Valamar Collection Girandella Resorta.

Vlaho Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik nakon dodjele je istaknuo: „Ova je nagrada šestu godinu zaredom potvrdila naš status lidera i vodećeg hotela u regiji kada je u pitanju kongresni turizam. Naši su kongresni kapaciteti najveći u regiji, imamo visoku razinu usluge te se trudimo postaviti visoke standarde za održavanje raznolikih događaja, bilo da se radi o manjim sastancima ili većim kongresima i okupljanjima. I evo, trud se ponovno isplatio, a velika je čast kada to prepozna i struka“

„Dubrovnik je prepoznat u svijetu kao it destinacija za odmor, a tome sigurno pridonosi i kvaliteta usluge u hotelima. Ova prestižna nagrada jedno je veliko priznanje našeg timskog rada i kontinuiranog ulaganja, ali svakako predstavlja i veliku odgovornost da se održi izvrsnost. Mi ćemo i dalje vrijedno raditi na tome te se veselimo i budućim uspjesima, kojih vjerujemo da će biti još i više“, zaključio je Ivan Sabljić, direktor regije Dubrovnik u Valamar Rivieri.

Čestitke svim kolegama na zasluženim nagradama!