Hotel Valamar Isabella

Naša je soba bila besprijekorno čista zahvaljući sobarici Ivani. Hrana je bila toliko dobra i raznovrsna! Svi su djelatnici nevjerojatno ljubazni. Nemoguće je navesti sve djelatnike koji su nam ostali u nezaboravnom sjećaju, ali Barbara, Dunja, Petra, Josipa, Borka, Neven i Luka zaslužuju da ih se posebno spomene! Pohvala i vrtlarima što tako divno održavaju okoliš. Sigurno ćemo se vratiti u hotel Valamar Isabella!

Valamar Club Dubrovnik

Valamar Club Dubrovnik je prekrasan hotel. Sobe su udobne, a pogled je fantastičan. Hrana je odlična, divni su kuhari majstori za kajgane. Djelatnici restorana veoma su ljubazni, a posebno pohvaljujemo Anu, Mateu, Deu, Matu i Jula. Djelatnici recepcije su sjajni i nikad im nije bilo teško nešto učiniti za gosta.

Zvonimir

Na recepciji su nas divno dočekali. Soba je prekrasna i s prekrasnim pogledom. Hotel ima sve potrebno za ugodan odmor. Doručak i večera su izvanredni! Nažalost, bili smo samo tri dana, ali sigurno ćemo se vratiti! Hvala na svemu i veliki pozdrav iz Berlina!

Valamar Diamant

Ja sam stalni gost vašega hotela i to što stalno dolazim puno govori o vama. Moja žena i djeca su oduševljeni pa se sigurno vidimo i dogodine. Velika hvala svim djelatnicima hotela!

Camping Resort Lanterna

Smještaj u mobilnoj kućici iznimno je ugodan. Velika natkrivena terasa sa stolom za blagovanje i ležaljkama pun je pogodak. Kamp je uredan s brojnim sadržajima za djecu. Bazen s tri tobogana i hladom za odmaranje dobro je mjesto za uživanje cijele obitelji. Organizacija na visokoj razini. Ljetujemo već više godina zaredom u raznim Valamarovim objektima i vratit ćemo se i dogodine.

POSTOTAK ZADOVOLJSTVA:  87 % (do 21. 7.)