Zatvaranjem naših objekata zaposlenici su se tijekom listopada uputili na otkrivanje različitih destinacija i pritom se družili i odlično zabavili.

Putovanje na sjever

Dugoočekivani je izlet zaposlenike kampova Orsera i Naturist Istra odveo u Rastoke i Varaždin. Kao pravi turisti, u Rastokama su uživali u pikniku uz žamor brojnih potoka i slapova rijeke Slunjčice. Raskošna igra prirode i suncem okupane Rastoke ostavile su ih bez daha. Sljedeća je postaja bila Međimurje, koje ih dočekalo raširenih ruku. Tople varaždinske kiflice oborile su ih s nogu, a povratak u povijest u dvorcu Trakošćan dugo će pamtiti. Večernja zabava u termama Life Class u Sv. Martinu, u kojima su i prenoćili, bila je i prilika za stvaranje dodatnih vrijednosti potaknuti razmjenom iskustva i dojmova zaposlenika obaju kampova. Puni pozitivne energije i elana vratili su se kući spremni za nove radne pobjede. U srce Zagorja, Mariju Bistricu i Blue Sunov hotel Kaj uputili su se naši kolege iz hotela Imperial. Kako su se snašli s kajkavštinom? Pitajte ih prvom prilikom…

Rapski turisti

Nakon duge sezone pune novih iskustava i izazova, djelatnici Valamar Cluba Tamaris odlučili su se malo upustiti u prekrasnom Rabu u hotelu Padova. Sedamdesetak izletnika tri su se dana družili, zabavljali i opuštali na sunčanom otoku Rabu. Veselu je ekipu tijekom cijeloga izleta pratilo sunce, što je samo pridonijelo odličnoj atmosferi. Sreću s rapskim vremenom nisu pak imali naši kolege iz Valamar Girandella Resorta, no svejedno se se sedamdesetak njih odlično zabavilo u wine baru In vino veritas, koji se nalazi odmah pokraj hotela Imperial. Rab i hotel Imperial za svoje su odredište odabrali i kolege iz Valamar Isabella Island Resorta.

Preko granica Lijepe naše

Zaposlenici hotela Valamar Rubin bili su na izletu u Ljubljani i ondje prespavali jednu noć i upriličili večernju zabavu. Posjetili su i Škocjansku jamu, sustav krških špilja koje su jedan od najvećih svjetskih prirodnih fenomena i od 1986. upisane su na Unescov popis mjesta svjetske baštine u Europi. Malo dalje, do prekrasnoga Beča, putovalo je pedesetak zaposlenika hotela Valamar Zagreb, a svoje su dojmove saželi u samo jednu riječ: super! Lijep i sunčan posljednji dan listopada bio je idealan za izlet oko 30 zaposlenika dubrovačkoga hotela Tirena u špilju Vjeternicu. Svi su bili oduševljeni ovim zaštićenim spomenikom prirode u jugoistočnom dijelu Hercegovine, a mnogima je to bio prvi posjet Vjetrenici. U špilji su vidjeli i čovječju ribicu i saznali zanimljive stvari o ljudima i životinjama koje su obitavale na prostoru špilje. Dobro se raspoloženje nakon obilaska nastavilo uz ručak u obližnjem restoranu te pjesmu i ples uz živu glazbu. Tim hotela Valamar Crystal, njih četrdesetak, posjetio je München te su uz razgledavanje grada obišli i su BMW-ovu tvornicu, a kruna izleta je bila večera u pivnici u kojoj su degustirali bavarske specijalitete.