Turistička zajednica Istarske županije krajem svake godine dodjeljuje nagrade i priznanja Zlatna koza – Capra d’oro za iznimne, atraktivne i inovativne turističke proizvode.

Nekoliko je kategorija nagrada: eventi (koja se sastoji od četiri potkategorije: kultura, sport, zabava i atrakcije), inovativni proizvodi, turistički proizvodi, vizualne komunikacije i nagrade za zaslužne pojedince. Naša je kompanija ponosni dobitnik nagrade za inovativni proizvod Terra Magica Adventure Mini Golf, a nagradu je u ime Valamara preuzeo Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri.

Taj smo inovativni i uspješni projekt razvili samostalno u kompaniji i na našem je godišnjem okupljanju još u studenome nagrađen u kategoriji razvoja proizvoda. Već je prve godine osvojio više od 20 000 posjetitelja Lanterna Premium Camping Resorta koji su uživali u ovoj zanimljivoj igri u kojoj se s lopticom za golf „putuje“ po Istri i upoznaje s njezinim znamenitostima, atrakcijama i mitovima (Veli Jože, Brijuni, Arena, barbanska Trka na prstenac, maslinovo ulje i vino, Poreč kao grad mozaika, stope dinosaura, boškarin i koza…).